(ВІДЕО) Терористи стріляли в напрямку КПВВ «Мар’їнка», коли там перебували люди

НАЗАД
10 лютого 2016 10:45

Обстановка в зоні антитерористичної операції залишається напруженою. Російські найманці продовжують порушувати режим тиші, в тому числі обстріли здійснюют

Обстановка в зоні антитерористичної операції залишається напруженою. Російські найманці продовжують порушувати режим тиші, в тому числі обстріли здійснюються в напрямку контрольних пунктів, через які люди перетинають лінію розмежування.

Учора з напрямку н.п. Олександрівка, що на неконтрольованій території, бойовики здійснили провокаційний обстріл з АГС-17 КПВВ «Мар’їнка». Гранати розривалися в безпосередній близькості від контрольного пункту, коли там перебували цивільні громадяни.

Прикордонники відразу організували евакуацію населення, аби не допустити жертв серед людей. На щастя, ніхто з громадян, які знаходилися в КПВВ, не постраждав.

Нагадаємо, що наприкінці січня терористи пізно ввечері гатили по «Мар’їнці» з АГС-17 та БМП, але тоді там не було цивільних. Цього разу вони не зважали на людей, які слідували через лінію розмежування, в тому числі й з дітьми.

Провокаційні обстріли та евакуація громадян фіксувалися на відеокамери, які були розміщені прикордонниками в контрольних пунктах в'їзду-виїзду.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси