(ВІДЕО) Співробітники Держприкордонслужби підвищують рівень знань з англійської мови

НАЗАД
15 червня 2016 15:22

На виконання Указу президента України Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні та враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування для  співробітників Державної п

На виконання Указу президента України Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні та враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування для  співробітників Державної прикордонної служби  України проводяться комплексні заходи по вивченню англійської мови.

Нині за сприяння організаторів проекту Capital English Київської міської державної адміністрації та співробітників офісу зв’язку НАТО в Україні проходять курси підвищення рівня знань англійської мови військовослужбовці окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Держприкордонслужби – учасники пілотного проекту «Нове обличчя кордону». Вони несуть службу по охороні державного кордону України в міжнародних пунктах пропуску «Київ», «Бориспіль», «Гостомель» та у відділі прикордонної служби «Київ-пасажирський» і користуються англійською мовою щоденно, тому підвищення рівня знань для них завжди на часі.

Загалом до навчального курсу наразі залучаються 120 прикордонників вищезазначених підрозділів. Заняття проводяться з урахуванням мовного стандарту НАТО, згодом за цим проектом будуть навчатися всі військовослужбовців ОКПП «Київ». А до проведення занять залучені професійні викладачі, які 4 рази на тиждень по 1 годині протягом 4 місяців будуть викладати курс англійської мови, необхідний для опанування і поліпшення мовних навичок з англійської мови, і таким чином допоможе досягти визначеної мети.

Викладачі проекту впевнені, що методика щоденного спілкування іноземною мовою та система спеціальних тренінгів дозволять слухачам вивчити англійську на досить високому рівні.

Варто зазначити, що знання, отримані прикордонниками на курсах, допоможуть їм вільно спілкуватись з пасажирами з різних країн світу, які перетинають державний кордон.  Крім того буде покращено рівень якості надання послуг по оформленню пасажирів в пунктах пропуску через державний кордон і  престиж Державної прикордонної служби серед прикордонних служб  Європейської спільноти.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси