(ВІДЕО) Службова собака Іза винюхала марихуану в автомобілі, який слідував до Донецька

НАЗАД
06 березня 2016 17:10

Сьогодні в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили наркотичну речовину у тран

Сьогодні в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили наркотичну речовину у транспортному засобі, який слідував із Запоріжжя в Донецьк.

Під час здійснення перевірки транспортних засобів на один із автомобілів спрацювала службова собака Іза, яка натренована на пошук наркотичних речовин. Тому прикордонники дану автівку направили для проходження поглибленого огляду. Як результат під обшивкою багажного відсіку «Фольксваген» правоохоронці виявили приховані п'ять поліетиленових пакунків із речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, ймовірно марихуаною.  Зі слів чоловіка, знахідку загальною вагою 250 грам він перевозив для власної потреби.

Крім того в ході подальшого огляду правоохоронці виявили ще два пакунки насіння коноплі іноземного пакування, яке нібито він придбав через інтернет.

Оскільки в діях особи вбачаються ознаки кримінального правопорушення, чоловіка та наркотичну речовину передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси