(ВІДЕО) Службова собака Дона виявила в українця магазин з набоями

НАЗАД
14 червня 2016 13:57

Магазин до пістолета ПМ, споряджений 7 бойовими набоями калібру 9мм, виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками митниці під час заходів прикордонного контролю в пункті пропуску &

Магазин до пістолета ПМ, споряджений 7 бойовими набоями калібру 9мм, виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками митниці під час заходів прикордонного контролю в пункті пропуску «Гоптівка».

Правоохоронці Харківського прикордонного загону виявили боєприпаси під час огляду автомобіля «Лексус». Автівкою 36-річний житель Дніпропетровщини прямував на виїзд з України до Росії. Однак під час перевірки спрацювала службова собака Дона, яка спеціально натренована на пошук зброї та боєприпасів. Як результат, автомобіль направили для проходження поглибленого огляду, де спільна оглядова група у відділенні для рукавичок виявила магазин, споряджений сімома набоями.

Виявлені набої передано співробітникам Національної поліції. Стосовно порушника складено протокол про порушення митних правил.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси