(ВІДЕО) Росіянин та українець незаконно переміщували «Мерседеси» 2000 та 2003 років випуску

НАЗАД
24 лютого 2016 17:04

Два автомобілі марки «Мерседес» зупинили для перевірки співробітники Державної прикордонної служби України  на кордоні з Росі

Два автомобілі марки «Мерседес» зупинили для перевірки співробітники Державної прикордонної служби України  на кордоні з Росією та на адмінмежі з тимчасово окупованою АР Крим. 

Прикордонники Сумського загону під час перевірки у пункті пропуску «Бачівськ» спільно з представниками митниці виявили, що громадянин Росії, їде автомобілем «Мерседес» 2000 року випуску чеської реєстрації,  номер кузова якого не співпадає з номером технічного паспорта.  Автомобіль з водієм передано для перевірки представникам Глухівського відділення поліції в Сумський області.

А прикордонники Бердянського загону виявили підроблене доручення на транспортний засіб такої ж марки 2003 року випуску  у пункті пропуску «Чонгар». Після перевірки встановлено, що власник, на момент видачі доручення у Маріуполі, знаходився в Криму.

До даному факту до Генічеського відділу поліції в Херсонській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси