(ВІДЕО) Різні документи, видані окупаційною владою Криму, та монети прикордонники виявили на кордоні з Росією

НАЗАД
01 квiтня 2017 12:45

У 47-річного українця на кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили різні документи видані окупаційною владою Криму та монети, які можливо мають історичну чи культурну цінність. Для перетину держрубежу чоловік обрав пункт пропуску «Гоптівка».

У 47-річного українця на кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили різні документи видані окупаційною владою Криму та монети, які можливо мають історичну чи культурну цінність. Для перетину держрубежу чоловік обрав пункт пропуску для автомобільного сполучення «Гоптівка», що на Харківщині.

Він слідував пасажиром автобусу сполученням «Дніпро (Україна) - Краснодар (РФ)». У ході перевірки документів даного громадянина прикордонники з’ясували, що відносно нього діє доручення уповноважених державних органів України.

Вже під час поглибленого огляду спільною групою з прикордонників та представників фіскальної служби у чоловіка було виявлено 3 пакунки з монетами, з яких 62 можливо містять історичну чи культурну цінність.

Крім того, у нього знайшли купу різноманітних документів, які він приховав в шкарпетках. Серед них паспорт громадянина РФ, військовий квиток РФ, пенсійне посвідчення міністерства оборони РФ, посвідчення приватного охоронця РФ та інші, що були видані окупаційною владою на території АР Крим.

В даний час монети у громадянина вилучено та будуть направлені на експертну оцінку. Самого ж чоловіка разом зі знайденими документами передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси