(ВІДЕО) П’ятсот дітей прикордонників - учасників АТО, побували у зоопарку та дельфінарії

НАЗАД
18 грудня 2015 13:29

Напередодні Дня Святого Миколая півтисячі дітей військовослужбовців – учасників АТО Західного регіонального управління мали можливість побувати

Напередодні Дня Святого Миколая півтисячі дітей військовослужбовців – учасників АТО Західного регіонального управління мали можливість побувати у зоопарку «Лімпопо» та дельфінарії «Оскар».

З ініціативою провести таке свято для дітей керівництво Західного регіонального управління вийшло на дирекцію зоопарку та дельфінарію, на що вони охоче відгукнулися. Крім того дирекція запропонувала відвідати ці розважальні заклади безкоштовно. Таким чином організаторам заходу напередодні свята вдалося подарувати дітям хороший настрій та позитивні емоції.

Усі діти залюбки поринули у царство звірів. Малеча та їх рідні у зоопарку «Лімпопо» мали змогу побачити багато видів тварин, які вони ніколи не бачили. Зокрема, ягуарів, білих тигрів, левів, леопардів, верблюдів, кілька видів мавп та різноманітних птахів. 

Крім того діти побували у єдиному в Західній Україні дельфінарії «Оскар». Там дуже цікаві та позитивні номери малечі продемонстрували інструктори шістьох чорноморських та тихоокеанських дельфінів і трьох морських котиків.

-  Не кожного дня ми можемо організувати своїм дітям такі розваги, тому дуже дякуємо керівництву розважальних закладів та Західного регіонального управління за увагу до нас та наших дітей, - говорить прикордонник – учасник АТО, який завітав разом зі своїми дітьми до зоопарку під час відпустки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси