(ВІДЕО) Прикордонники затримали велику партію контрабандних сигарет на українсько-словацькому кордоні

НАЗАД
28 серпня 2015 11:06

Прямуючи до Словаччини через пункт пропуску «Ужгород», водій надав документи на вантаж, серед яких значилось понад 170 дерев’яних котушок для кабелів. Під час проведення ретел

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати комплекс заходів з протидії контрабандній діяльності на державному кордоні. У взаємодії з іншими правоохоронними органами співробітникам прикордонного відомства вже вдалося викрити низку організованих каналів незаконного переправлення тютюнових виробів на мільйони гривень і ця робота продовжується.

Так, учора, в рамках проведення спільних дій співробітниками Держприкордонслужби та Державної фіскальної служби у Закарпатській області було затримано вантажний автомобіль «Вольво», який намагався перевезти через державний кордон значну партію контрабандних сигарет. Прямуючи до Словаччини через пункт пропуску «Ужгород», водій надав документи на вантаж, серед яких значилось понад 170 дерев’яних котушок для кабелів. Під час проведення ретельної перевірки працівники пункту пропуску знайшли серед вантажу сигарети марки «Вінстон» з українськими акцизними марками, які були загорнуті в поліетиленові пакунки та приховані у середині котушок. Про факт виявлення цигарок та з метою проведення подальших слідчих дій прикордонники проінформували представників СБУ.  Наразі тривають заходи щодо вилучення із сховків контрабандних цигарок та їх підрахунок, за попередніми даними їх кількість може становити понад 60 тисяч пачок

Також оперативними підрозділами Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України та іншими взаємодіючими органами проводяться подальші перевірочні заходи по виявленню та встановленню можливих місць накопичення контрабандної продукції та причетних осіб до даного правопорушення.

Варто зазначити, що нещодавно на українсько-угорському кордоні, в рамках проведення спільних заходів щодо протидії корупції і контрабандній діяльності співробітниками Держприкордонслужби та Державної фіскальної служби було виявлено 57 тисяч пачок контрабандних сигарет, які перевозили у соснових дошках вантажним автомобілем «Рено», та понад 57 тисяч пачок на складі у дошках і у Львівській області. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси