(ВІДЕО) Прикордонники затримали шестеро українців, які незаконно виловили майже тонну мотиля

НАЗАД
07 жовтня 2015 11:10

На ділянці відповідальності Азово-Чорноморського регіонального управління співробітники Держприкордонслужби  продовжують вживати комплекс заходів щодо протидії незаконному вилову водни

На ділянці відповідальності Азово-Чорноморського регіонального управління співробітники Держприкордонслужби  продовжують вживати комплекс заходів щодо протидії незаконному вилову водних ресурсів.

Так, учора, прикордонники Бердянського загону в ході відпрацювання оперативної інформації в районі с. Радивонівка Запорізької області виявили шістьох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів, за допомогою мотопомпи з порушенням встановленого порядку вилову.

Під час затримання порушники, спробували втекти, однак це їм не вдалося. В результаті злагоджених дій прикордонного наряду браконьєрів вдалося затримати. За час протиправної діяльності зловмисники встигли виловити 39 мішків личинки хірономіди загальною вагою близько 1 тонни.

По даному факту прикордонники поінформували взаємодіючі органи про факт браконьєрства.

Також всі факти порушення законодавства України зафільмовано та  разом з повідомленням про виявлення кримінального правопорушення за ознаками вчинення злочину передбаченого ст. 249 ККУ направили до Якимівського РВ МВС України для прийняття правового рішення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси