(ВІДЕО) Прикордонники затримали порушника кордону з допомогою жителів прикордоння та безпілотника

НАЗАД
23 червня 2016 16:08

Учора за допомогою безпілотника прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина України, який намагався в обхід пунктів пропуску потрап

Учора за допомогою безпілотника прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина України, який намагався в обхід пунктів пропуску потрапити до Молдова. Інформацію про появу підозрілої особи поблизу залізничних колій у с. Павлівка Роздільнянського району прикордонників повідомили місцеві жителі.  

Під час обстеження місцевості за допомогою безпілотника оператор виявив невідомого, який прямує по залізничних коліях в напрямку Молдови, час від часу переховуючись у зелених насадженнях. Встановивши точне місце заходження порушника, прикордонний наряд вибув на його затримання. У ході подальших перевірочних заходів було з’ясовано, що напередодні 31-річному громадянину України, жителю Кіровоградської області, було відмовлено у перетині кордону правоохоронцями у пункті пропуску «Кучурган».  

Наразі стосовно правопорушника складено процесуальні документи за спробу незаконного перетину державного кордону. Матеріали передано до суду. Правоохоронці проводять заходи із з’ясування усіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, що з початку року за допомогою БПЛА прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили одинадцять порушень законодавства України з прикордонних питань. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси