(ВІДЕО) Прикордонники затримали одного із організаторів каналу контрабанди через державний кордон

НАЗАД
18 березня 2017 07:47

За повідомленням внутрішньої безпеки прикордонного відомства, в рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» затримано порушника, який скоріш за все є одним із

За повідомленням внутрішньої безпеки прикордонного відомства, в рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» затримано порушника, який скоріш за все є одним із організаторів каналу контрабанди через державний кордон.

Громадянин спробував домовитися з офіцером Держприкордонслужби ще наприкінці минулого місяця та планував за неправомірну вигоду отримати сприяння у безперешкодному переміщені через кордон товарів народного споживання. Аби притягнути його до відповідальності прикордонники спільно з ВБКОЗ Служби безпеки України в Сумській області та прокуратурою провели кропітку роботу з документування протиправних дій з боку зазначеного громадянина. Затримали його під час спроби  передачі коштів в розмірі 150 доларів США та надання обіцянки в подальшому систематично сплачувати неправомірну вигоду посадовій особі.

На цей час тривають першочергові слідчі дії, чоловікові повідомлено про підозру. Громадянину  загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з можливою конфіскацією майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси