(ВІДЕО) Прикордонники затримали ірландця, який перевозив наркотики в банці з косметичним засобом

НАЗАД
12 квiтня 2017 11:07

Учора, прикордонники Білгород-дністровського загону виявили наркотичну речовину в банці з косметичним засобом.

Учора, прикордонники Білгород-дністровського загону виявили наркотичну речовину в банці з косметичним засобом.

Так, в пункт пропуску «Старокозаче» на виїзд з України прибув автобус сполученням «Одеса-Кишинів», в якому в якості пасажира слідував 67-річний громадянин Ірландії. Під час проведення усіх необхідних процедур прикордонного контролю, на сумку з особистими речами ірландця зреагував службовий собака, що навчений виявляти наркотичну речовину.

В подальшому, спільною прикордонно-митною оглядовою групою, серед особистих речей іноземця виявлено банку з кремом для шкіри, на яку і зреагував прикордонний пес. В ході огляду банки, під шаром косметичного засобу, правоохоронцями було знайдено 3 пакунки з речовиною рослинного походження, попередньо гашиш та марихуана. Іноземець пояснив, що прихована речовина призначалась для особистого вживання.

По даному факту проінформовані компетентні правоохоронні органи. Наркотична речовина, вага якої склала більше 10 грамів, вилучена встановленим порядком для проведення експертизи, а стосовно громадянина Ірландії правоохоронці продовжують проведення заходів для встановлення усіх обставин правопорушення.

Крім того, учора прикордонники Харківського загону під час спільного з патрулювання з Національною поліцією на території пункту контролю «Харків-пасажирський» за допомогою службового собаки під обкладинкою мобільного телефону громадянина України виявили 5 грамів речовини рослинного походження, ймовірно, марихуани.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси