(ВІДЕО) Прикордонники затримали двох нелегальних мігрантів з Індії та Пакистану

НАЗАД
07 травня 2016 10:30

В рамках проведення активної фази спільної операції «Кордон-2016» учора прикордонники Мукачівського загону затримали чергових нелегаль

В рамках проведення активної фази спільної операції «Кордон-2016» учора прикордонники Мукачівського загону затримали чергових нелегальних мігрантів, які намагалися незаконним шляхом потрапити до країн ЄС.

Інформацію про появу двох невідомих осіб на залізничній станції Батьово у  Берегівському районі Закарпатській області, прикордонникам надав місцевий житель. З метою недопущення незаконного перетину держкордону на місце можливого порушення вибув від відділу «Горонглаб» прикордонний наряд. Як результат, охоронці кордону на дорозі сполученням «Батьово - Добринь» виявили та затримали двох осіб без документів.  Вони слідували уже на транспортному засобі в сторону кордону.

Наразі  затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів. Крім того тривають заходи з пошуку та встановлення осіб причетних до організації незаконної подорожі мігрантів.

Нагадаємо, що учора прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками поліції на околиці населеного пункту Велика Паладь також затримали групу нелегальних мігрантів. Правоохоронці під час проведення заходів з перевірки оперативної інформації співробітників прикордонного відомства щодо можливого перебування у прикордонні нелегальних мігрантів, зафіксували, як група невідомих осіб здійснювала посадку у мікроавтобус «Опель Віваро».  У ході подальших оперативних заходів транспортний засіб був затриманий. У ньому окрім водія, який виявився нашим співвітчизником, знаходилось ще 11 осіб неслов’янської зовнішності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси