(ВІДЕО) Прикордонники затримали чергових незаконних мігрантів, які намагались перетнути кордон з немовлям

НАЗАД
28 березня 2016 12:20

Прикордонники Мостиського загону затримали поблизу кордону чергових незаконних мігрантів, які пробиралися в країни Європи, зокрема Польщу. 5 мандрівників наряд від відділу «Смільниця» з

Сьогодні вранці прикордонники Мостиського загону затримали поблизу кордону чергових незаконних мігрантів, які пробиралися в країни Європи, зокрема Польщу. 5 мандрівників наряд від відділу «Смільниця» зупинив поблизу населеного пункту Терло.

Документів у затриманих не було, але зі слів стало відомо, що двоє з них є вихідцями з Шрі-Ланки. Ще двоє виявились подружжям з Сомалі, яке вирушило у небезпечну подорож з немовлям. «Мандрівників» доставили в прикордонний підрозділ для з’ясування обставин. Наразі продовжуються заходи з пошуку осіб, які причетні до переправлення даної групи.

Відмітимо, що Державна прикордонна служба України продовжує вживати активні заходи направлені на протидію незаконній міграції. Як вже повідомлялося, в рамках проведення спеціальних заходів «Мігрант» вчора вночі, 27 березня, прикордонники Чопського загону спільно з співробітниками СБУ  затримали 18 незаконних мігрантів та громадянина України, який є ймовірним організатором подорожі іноземців.

Вихідців з Сомалі, Афганістану та Пакистану, які хотіли потрапити в країни Євросоюзу, міжвідомча група затримала неподалік від кордону. Вони пробиралися через держрубіж трьома групами. У такий спосіб їх переправники намагалися збільшити шанси незаконних мігрантів в незаконній подорожі, розділивши їх на малі групи.

Затриманих мандрівників доставили в прикордонний підрозділ, де з ними проводяться фільтраційно-перевірочних заходи. Крім того нашому співвітчизнику доведеться давати пояснення співробітникам Національної поліції, адже в його діях містяться ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.332 КК України (Незаконне переправлення осіб через ДКУ). Проводяться подальші слідчі дії. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси