(ВІДЕО) Прикордонники запобігли декільком спробам переміщення тютюнової контрабанди через кордон

НАЗАД
24 лютого 2016 10:59

Учора прикордонники Мукачівського та Львівського прикордонних загонів завадили черговим спробам незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

Учора прикордонники Мукачівського та Львівського прикордонних загонів завадили черговим спробам незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

Затримати порушників та контрабандний товар вдалося завдяки тісній взаємодії та оперативного обміну інформацією між прикордонними підрозділами Румунії та України.

У результаті спільної роботи правоохоронці викрили підготовку до незаконного переміщення товарів через високогірну ділянку кордону, а саме виявили 15 пакунків сигарет на території Румунії, а на ділянці відповідальності відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали 5 наших співвітчизників без документів, які, можливо, причетні до протиправної діяльності, на території України.

Наразі тривають заходи щодо встановлення організаторів цієї діяльності та притягнення їх до відповідальності.

Також учора під час здійснення заходів контролю в пункті пропуску, що на кордоні з Польщею, прикордонники Львівського загону виявили у конструктивних особливостях автомобіля сховок з тютюновими виробами.

У пункт пропуску «Грушів»для оформлення прибув транспортний засіб «Фольксваген», водій якого, наш співвітчизник, прямувавдо країн Євросоюзу. У ході перевірки прикордонні інспектори спільно із працівниками митниці виявили у бампері та у паливному баку автомобіля 750 пачок сигарет на суму понад 8 тисяч гривень. Контрафактний товар та автомобіль порушника вилучено.

Напередодні факти переміщення контрабанди цигарок також було виявлено у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Устилуг». Загальна сума виявленої контрабандної продукції –понад 7 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси