(ВІДЕО) Прикордонники виявили в конструктивних особливостях двох автівок значну партію сигарет

НАЗАД
05 березня 2017 13:39

Черговому переміщенню тютюнових виробів через державний кордон завадили сьогодні вночі прикордонники Чернівецького загону

Черговому переміщенню тютюнових виробів через державний  кордон завадили сьогодні вночі прикордонники Чернівецького загону.

Під час оформлення в пункті пропуску «Порубне»  вантажного автомобіля «DAF», що прямував на виїзд з України, прикордонниками спільно з представниками фіскальної служби було виявлено чималу партію сигарет. Схованку оглядова група знайшла в паливному баці вантажівки за допомогою службового собаки Річ, який натренований на пошук тютюнових виробів. Майже 4,5 тисяч пачок сигарет марки «Rothmans» водій, 31-річний українець заховав в паливному баці. Загальна сума вилученого товару разом із автомобілем склала майже 600 тисяч гривень.

Ще одного нашого співвітчизника, який «запакував» сигаретами  власне авто зупинили сьогодні зранку в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону спільно з представниками фіскальної служби.  Під час огляду мікроавтобусу марки "Форд", за кермом якого перебував 57-річний житель Тернопільської області, працівники пункту пропуску вирішили більш детально перевірити транспортний засіб. В ході перевірки під дерев'яним настилом підлоги, декоративною обшивкою даху, у бічних стінках та задніх дверях автомобіля було знайдено понад 2 тисячі пачок сигарет різних марок. Транспортний засіб разом з автівкою теж вилучили.

 

,

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси