(ВІДЕО) Прикордонники виявили сховки із сигаретами, через які позбулися своїх автівок двоє громадян Румунії

НАЗАД
10 жовтня 2016 10:40

За минулі вихідні в пункті пропуску «Порубне» співробітниками Держприкордонслужби у двох випадках було виявлено понад 400 пачок сигарет, які порушники намагались провезти у схованках власних автівок. Як наслідок, крім сигарет, водії позбулися і своїх тран

За минулі вихідні в пункті пропуску «Порубне» співробітниками Держприкордонслужби у двох випадках було виявлено понад 400 пачок сигарет, які порушники намагались провезти у схованках власних автівок. Як наслідок, крім сигарет, водії позбулися і своїх транспортних засобів.

В одному випадку 19-річна громадянка Румунії спробувала перевезти сигарети у свою країну, попередньо запакувавши їх у тайник автомобіля «Фольксваген». Цю незаконну спробу припинила спільна оглядова група з числа прикордонників та митників, які виявили сховок. Вилучений транспортний засіб було оцінено у 50 тисяч гривень.

Пізніше, випробувати долю спробував і 73-річний чоловік з Румунії. Перш ніж приїхати в пункт пропуску, водій обладнав в нижній частині мікроавтобуса «Рено» спеціальний тайник. В нього румун запакував майже 200 пачок сигарет. Разом із сигаретами було вилучено і мікроавтобус, який оцінено у 60 тисяч гривень.

На обох порушників складені відповідні протоколи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси