(ВІДЕО) Прикордонники виявили «Мерседес» із «сигаретною» шумоізоляцією

НАЗАД
01 жовтня 2016 11:58

Співробітники Держприкордонслужби продовжують реалізовувати комплекс заходів щодо недопущення незаконного переміщення товарів через державний кордон. Черговим позитивним результат є виявлення та вилучення партії контрафактної тютюнової продукції на кордон

Співробітники Держприкордонслужби продовжують реалізовувати комплекс заходів щодо недопущення незаконного переміщення товарів через державний кордон. Черговим позитивним результат є виявлення та вилучення партії контрафактної тютюнової продукції на кордоні з Польщею, яку наш співвітчизник намагався перевезти у спеціально облаштованих сховках.

Так, сьогодні вранці  у пункт пропуску «Рава-Руська» прибув транспортний засіб «Мерседес» польської реєстрації. Автівкою керував наш співвітчизник та прямував на виїзд з України. Під час перевірки на автомобіль спрацював службовий собака Блек, який спеціально натренований на пошук тютюнової продукції. Тому прикордонники Львівського загону прийняли рішення направити транспортний засіб для проходження поглибленого огляду. Як результат, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила під сидінням, в панелі приладів, дверцятах, під декоративною обшивкою багажного відділення автомобіля  приховані сигарети в кількості 1 167 пачок.

Автомобіль та сигарети, на суму майже 20 тисяч грн вилучено та встановленим порядком передано до представникам фіскальної служби.

Також сигарети виявили у пункті пропуску «Грушів» прикордонники цього ж загону. Наш співвітчизник  намагався перевезти їх в конструктивних порожнинах передніх фар та в задніх ланжеронах транспортного засобу «ВАЗ 2102».

У результаті громадянин України позбувся і 140 пачок сигарет і транспортного засобу, які були передані взаємодіючим підрозділам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси