(ВІДЕО) Прикордонники вилучили вантаж контрабандної алкогольної продукції

НАЗАД
13 листопада 2015 10:37

В рамках протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон, учора  під час відпрацювання оперативної інформації щодо незаконного тр

В рамках протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон, учора  під час відпрацювання оперативної інформації щодо незаконного транспортування алкогольної продукції, прикордонники Могилів-Подільського загону на ділянці відповідальності відділу «Лядова» зупинили рейсовий автобус «Могилів-Подільський – Львів». Під час огляду багажного відділення  правоохоронці виявили елітний алкоголь без акцизних марок – 30 пляшок горілки «Фінляндія» та віскі «Хенкі Баністер», 12 упаковок горілки «Єльцин» та 20 дволітрових пластикових ємкостей зі спиртом.

Водій автобуса запевняв прикордонників у тому, що про вміст багажу він не знав, а лише виконав прохання невідомої особи доставити алкоголь за місцем призначення. 

Наразі понад 120 літрів спиртного вилучено та передано представникам слідчого відділу місцевої поліції. За цим фактом  направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст.204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»).

Варто зазначити, що випадки незаконного переміщення спиртного  – не поодинокі. Так, минулого тижня протягом доби прикордонники спільно з представниками фіскальної служби вилучили близько 300 літрів безакцизних алкогольних напоїв у двох рейсових автобусах, що прямували до Хмельницького та Києва. 

За останні три місяці на ділянці Могилів-Подільського прикордонного загону правоохоронцям вдалося виявити та вилучити понад 3 тисячі літрів безакцизної алкогольної продукції, яку намагалися перевезти  в пасажирських автобусах і легкових автомобілях до Києва та обласних центрів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси