(ВІДЕО) Прикордонники виявили в Одеській області прокладений через кордон трубопровід

НАЗАД
22 вересня 2015 11:02

Загалом за два місяці це вже третій випадок виявлення трубопроводу на придністровському напрямку українсько-молдавського кордону. Варто зауважити, що у дв

Учора на Одещині прикордонники відділу «Степанівка» Білгород-Дністровського загону виявили трубопровід.

У ході реалізації оперативної інформації та перевірки прилеглої до кордону території прикордонний наряд виявив неподалік н.п. Розалівка  поліетиленовий шланг діаметром 25 мм. Шланг завдовжки 40 метрів був прокладений через кордон на сусідню територію у напрямку молдовського н.п. Стара Андріяшивка. Використання трубопроводу, який був закопаний на глибині близько 30 см під землею, в ході обстеження не виявлено.

Наразі трубопровід демонтовано, планується його передача представникам Державної фіскальної служби України. Крім того проводяться заходи з метою встановлення осіб, причетних до підготовки та здійснення протиправної діяльності.

Загалом за два місяці це вже третій випадок виявлення трубопроводу на придністровському напрямку українсько-молдавського кордону. Варто зауважити, що у двох попередніх випадках невизнана Придністровська Молдовська Республіка намагалася прикрити ті факти, що з їх території відбувається незаконне переміщення товарів та інша протиправна діяльність, в тому числі за допомогою трубопроводів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси