(ВІДЕО) Прикордонники виявили контрабандну алкогольну продукцію на Вінниччині

НАЗАД
06 листопада 2015 10:48

Протягом доби прикордонники Могилів-Подільського загону запобігли кільком спробам незаконного переміщення алкогольної продукції, яку в подальшому зловмисники, ймовірно, мали наміри реалізовувати на територ

Протягом доби прикордонники Могилів-Подільського загону запобігли кільком спробам незаконного переміщення алкогольної продукції, яку в подальшому зловмисники, ймовірно, мали наміри реалізовувати на території України.

У ході відпрацювання оперативної інформації щодо незаконного транспортування алкогольної продукції, прикордонники Могилів-Подільського загону спільно зі співробітниками фіскальної служби зупинили на автошляху «Могилів-Подільський – Немирів» рейсовий автобус, що прямував до Києва. Оглянувши багажне відділення, правоохоронці виявили чотири дорожні сумки зі 100 літрами спирту, розлитого у півтора- та дволітрові пластикові ємкості та 3 літри концентрованої речовини, що зазвичай використовується для виготовлення фальсифікованих коньячних напоїв. Водій автобуса повідомив, що про вміст сумок він не знав, а лише мав передати їх незнайомій особі по приїзду в столицю. 

Згодом прикордонники цього ж загону на іншому напрямку,  зупинивши для огляду пасажирський автобус, що направлявся з Могилева-Подільського до Хмельницького, виявили 8 картонних упаковок з елітними напоями без акцизних марок та десять десятилітрових ємкостей із спиртом.

В обох випадках близько 300 літрів алкоголю вилучено та  передано представникам ДФС у Вінницькій області. За цими фактами  направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст.204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»).

Варто зазначити, що випадки незаконного переміщення спиртного  – не поодинокі. Так, упродовж останніх трьох місяців правоохоронці, на ділянці відповідальності Могилів-Подільського прикордонного загону, виявили та вилучили понад 3 тисячі літрів безакцизної алкогольної продукції, яку порушники намагалися перевезти  в пасажирських автобусах і легкових автомобілях до Києва та обласних центрів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси