(ВІДЕО) Прикордонники виявили картки на півтора мільйони рублів, які везли на непідконтрольну територію

НАЗАД
05 березня 2016 13:45

Вздовж лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують здійснювати заходи, направлені на пр

Вздовж лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують здійснювати заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

Учора прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби в контрольному пункті в'їзду/виїзду «Новотроїцьке» виявили приховані 5 тисяч карток поповнення інтернет провайдера «City Line», номіналом 300 рублів РФ кожна. Їх приховано намагалися перевезти транспортним засобом «Volkswagen». Однак піж час проходження контролю співробітники Держприкордонслужби помітили схвильовану поведінку пасажира, який перебував в автівці. Прикордонники прийняли рішення провести поглиблений огляд автівки. У результаті якого у сумці пасажира було виявлено картки поповнення інтернету вартістю в 1 500 000 рублів. Зі слів особи стало відомо, що він їх  віз для подальшої реалізації на непідконтрольній території.

Наразі транспортний засіб та вилучені  картки передано встановленим порядком представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси