(ВІДЕО) Прикордонники виявили боєприпаси, які незаконно намагалися ввезти в Україну

НАЗАД
02 грудня 2015 10:26

Сьогодні на ділянці відповідальності Львівського загону прикордонники під час здійснення прикордонного контролю у автомобілі виявляли велику кількість гіл

Сьогодні на ділянці відповідальності Львівського загону прикордонники під час здійснення прикордонного контролю у автомобілі виявляли велику кількість гільз та куль, які незаконним шляхом намагалися ввезти в Україну.

Так, в пункт пропуску «Устилуг», що на Волині, прибув автомобіль «БМВ» під керуванням громадянина України. Під час здійснення перевірочних заходів на автівку спрацювала службова собака Лінда, яка натренована на пошук зброї. У ході огляду на передньому пасажирському сидінні та в багажному відділенні транспортного засобу прикордонники виявили майже 4 тисячі гільз та понад 4,5 тисячі куль.

Знахідку прикордонники вилучили та повідомили про даний факт працівників поліції ГУ НП у Волинській області.

Нагадаємо, що учора на ділянці відповідальності Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Грушів» прикордонники двічі виявляли набої до різних видів зброї, які громадяни намагалися незаконним шляхом вивезти до Республіки Польща. (Детальніше читайте за посиланням »»»»)

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси