(ВІДЕО) Прикордонники спільно з СБУ з використанням зброї затримали членів організованого злочинного угруповання

НАЗАД
04 липня 2015 07:43

Як уже сьогодні повідомлялося, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Грабове» Луцького загону прикордонники в рамка

Як уже сьогодні повідомлялося, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Грабове» Луцького загону прикордонники в рамках проведення спеціальних заходів по недопущенню незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів «Тютюн 2015» з використанням зброї  затримали організовану злочинну групу, яка займалася протиправною діяльністю на державному кордоні: незаконним переміщення тютюнових виробів. Також активну участь під час затримання брали співробітники СБУ.

Вночі у лісопосадці правоохоронці виявили 2 автомобілі, «Фольксваген» та «Джип» які намагалися незаконно перемістити цигарки через лінію державного кордону. При наближені прикордонників  порушники відразу ж здійснили спробу втекти. Незважаючи на неодноразові вимоги зупинитись та припинити правопорушення, зловмисники продовжували рух. Прикордонний наряд вимушений був здійснити попереджувальний вогонь. Однак це зловмисників не зупинило. В подальшому водій транспортного засобу «Фольксваген» раптово зупинився та включивши задній хід на максимальній швидкості намагався прорватися через заслон прикордонного наряду. В цей час водій іншого автомобіля  «Джип» розвернувся та ввімкнувши дальнє світло фар, намагався прорватись в тил ділянки. Зловмисники своїми діями створили явну загрозу життю та здоров’ю правоохоронців, тому старшим прикордонного наряду було прийнято рішення про застосування зброї по колесах, щоб зупинити та затримати контрабандистів.

У результаті злагоджених дій було затримано 4-х громадян  України, а в салоні автомобілів виявлено 38 ящиків сигарет та 2 гумових човна «Bark». Під час проведення подальших фільтраційних заходів було встановлено, що один із затриманих є організатором цього злочинного  формування.

Про даний факт проінформовано польську Сторону, УМВС, УСБУ, військову прокуратуру та прокуратуру Волинської області.

Наразі затриманих передали співробітникам інших компетентних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси