(ВІДЕО) Прикордонники спільно з правоохоронцями виявили чергову базу накопичення контрабандної продукції та викрили групу перевізників

НАЗАД
17 травня 2016 11:12

Нещодавно прикордонники Котовського загону виявили ознаки порушення державного кордону України та негайно розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів

Нещодавно прикордонники Котовського загону виявили ознаки порушення державного кордону України та негайно розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів.

Як результат, вчора у ході відпрацювання оперативної інформації та в рамках заходів з протидії незаконному переміщенню підакцизних та контрафактних товарів спільною міжвідомчою групою співробітників Держприкордонслужби, представників СБУ, ДФС, ГУНП та Котовської міжрайонної прокуратури ліквідовано місце накопичення контрафактних товарів.

Передусім у м. Ананьїв було зупинено мікроавтобус «ІВЕКО» української реєстрації, яким керував 47-річний громадянин України. Під час огляду в автомобілі виявлено пластикові ємності з прозорою рідиною та картонні коробки – попередньо зі спиртом та тютюновими виробами.

Далі правоохоронці провели обшук в с. Ананьїв-2  одного з помешкань, яке належить 43-річному громадянину України. У результаті обшуку міжвідомчою групою виявлено 2 пластикові бочки ємністю 200 літрів з коричневою рідиною та характерним запахом спирту, 3 каністри по 30 літрів зі спиртом та обладнання для виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції. Також у помешканні виявлено 25 ящиків  сигарет «Прилуки Особливі» та «Ротманс».

Окрім цього, неподалік від вищевказаної садиби було зупинено легковий автомобіль «Ніссан» української реєстрації, який слідував від місця накопичення. Керував автівкою 26-річний громадянин України, мешканець вказаного села. У ньому знаходилося 14 каністр по 30 літрів зі спиртом та ящик з сигаретами «Астру» без акцизу.

Попередня сума вилученого товару та транспортних засобів склала 338  тисяч гривень. 

До ЄРДР внесено відомості за ст. 227 КК (Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції).

 На даний час тривають подальші заходи з документування ознак кримінального правопорушення та встановлення інших причетних осіб.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси