(ВІДЕО) Прикордонники провели навчання з хімічного та радіаційного захисту для школярів гімназії у Києві

НАЗАД
01 березня 2016 17:36

Сьогодні, у Всесвітній день цивільної оборони, співробітники Адміністрації Державної прикордонної служби завітали в гості до учнів гімназії «Киї

Сьогодні, у Всесвітній день цивільної оборони, співробітники Адміністрації Державної прикордонної служби завітали в гості до учнів гімназії «Київська Русь», що знаходиться в місті Києві.

Під час зустрічі з учнями 9-11 класів гімназії начальник сектору радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки Ігор Бутиленко провів теоретичні та практичні заняття з хімічного та радіаційного захисту та продемонстрував засоби РХБЗ захисту.

Старшокласникам представили засоби індивідуального захисту органів дихання та шкіри, протигази українського виробництва, які відповідають усім стандартам НАТО та знаходяться у нас на озброєнні. Також під час заняття дітям продемонстрували засоби радіаційної розвідки, прилади, призначені для виявлення і визначення отруйних речовин та дозиметри контролю,  більшість з яких українського виробництва. 

Після закінчення теоретичних занять школярі відпрацювали практичне виконання нормативів із захисту від зброї масового ураження, одягаючи засоби індивідуального захисту. А хто зумів виконати вправи на «відміно», заодно отримав відповідні оцінки з предмету «Захист Вітчизни».

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси