(ВІДЕО) Прикордонники презентували сучасні мобільні ремонтні майстерні для проведення технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів

НАЗАД
01 квiтня 2016 14:19

В Окремій комендатурі охорони і забезпечення Держприкордонслужби, що в Бортничах, прикордонники презентували сучасні мобільні ремонтні майстерні, які дозволяють виконувати широкий спектр різноманітних робі

В Окремій комендатурі охорони і забезпечення Держприкордонслужби, що в Бортничах, прикордонники презентували сучасні мобільні ремонтні майстерні, які дозволяють виконувати широкий спектр різноманітних робіт з технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів в польових умовах.

Ці транспортні засоби були створені, коли гостро постало питання ремонту та підтримки в готовності сучасних транспортних засобів, що є на озброєнні в прикордонному відомстві.

Віднині автомобілі технічної допомоги допомагатимуть охоронцям кордону, в тому числі й у зоні АТО, ремонтувати техніку просто в полі.

Ремонтні майстерні облаштовані на базі автомобілів, які були отримані Держприкордонслужбою в рамках міжнародно-технічної допомоги. Активну допомогу для їх наповнення необхідним технологічним обладнанням надали волонтери.

Також в рамках заходу прикордонники продемонстрували роботу щойно обладнаного автомобіля технічної допомоги на базі вантажівки «Iveco Trakker». Особливістю автомобіля є те, що він спеціально скомпонований для проведення обслуговування і ремонту всіх новітніх зразків техніки, таких як «КрАЗ Кугуар», «Форд Транзіт», «Фольцваген Амарок» та «Фольцваген Транспортер». Також автомобіль може здійснювати евакуацію автомобілів, оскільки він обладнаний потужною лебідкою, що може витягувати навіть важку техніку. Крім того на автомобілі є обладнаний кран-маніпулятор, за допомогою якого можна здійснювати демонтаж важких вузлів та агрегатів на техніці. Обладнання дозволяє розвернути понад 6 спеціалізованих постів, зокрема, пости зварювальника, кузовних робіт, діагностування, автомийку тощо.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси