(ВІДЕО) Прикордонники не допустили переміщення тютюнової контрабанди на Одещині

НАЗАД
31 травня 2016 10:33

Учора у ході проведення оперативних заходів з недопущення переміщення товарів через державний кордон спільна міжвідомча група виявила транспортний засіб, яким перевозили контрафактну продукцію.  &

Учора у ході проведення оперативних заходів з недопущення переміщення товарів через державний кордон спільна міжвідомча група виявила транспортний засіб, яким перевозили контрафактну продукцію. Варто зазначити, що дане затримання реалізовувалося прикордонниками Котовського загону у взаємодії з іншими правоохоронними органами та є результатом тривалої і копіткої роботи.

Нагадаємо, 23 травня після виявлення можливих ознак протиправної діяльності оперативними співробітниками Котовського загону було встановлено, що ймовірно через державний кордон з Молдови в Україну переміщували партію спирту. Його накопичували у с. Куяльник Одеської області. За даним місцем організували спостереження. За декілька днів оперативники зафіксували факт завантаження товарів в «Рено Кенго». Аби припинити правопорушення було створено міжвідомчу групу у складі оперативників Котовського загону, співробітників Котовської місцевої прокуратури, СБУ, ДФС, ГУНП в Одеській області та мобільної прикордонної застави «Котовськ». Правоохоронці здійснили  обшук приватного домоволодіння, де вилучили сигарети та каністри з прозорою рідиною з характерним запахом спирту на загальну суму понад 95 тисяч гривень.

Далі оперативники Котовського прикордонного загону з’ясували,  що інша частина товару, а саме тютюнові вироби, зберігається в районі смт Красні Окни, яку планують вивезти в м. Ананьїв.

Проте учора під час реалізації даної інформації спільною міжвідомчою групою було зупинено мікроавтобус «Рено-Трафік» під керуванням нашого співвітчизника. В автівці було виявлено 10 ящиків сигарет молдовського виробництва вартістю 90 тисяч гривень.

За даним фактом направлено повідомлення за ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Тривають оперативно-слідчі заходи з документування кримінального правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси