(ВІДЕО) Прикордонники Львівського загону затримали на кордоні запчастини військового призначення

НАЗАД
09 грудня 2015 10:46

Учора прикордонники Львівського загону спільно зі співробітниками  правоохоронних органів   запобігли спробі незаконного перемі

Учора прикордонники Львівського загону спільно зі співробітниками  правоохоронних органів   запобігли спробі незаконного переміщення через кордон товарів  подвійного призначення.

Легковий автомобіль «Опель» на виїзд з України прибув під керуванням громадянина України, жителя Львівщини, близько опівдня.  У ході проведення огляду транспортного засобу та вивчення документів у  прикордонників  виникли сумніви щодо законності переміщення товарів, які віз наш співвітчизник. Тому було проведено додатковий огляд автомобіля, у якому прикордонники виявили два металеві колеса, укомплектовані суцільнолитими гумовими шинами з маркуванням, можливо військового призначення. Даний товар вилучено.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 333 ККУ «Незаконне вивезення за межі України сировини, матеріалів, обладнання, технологій для створення зброї, а також військової та спеціальної техніки» було  проінформовано працівників УСБУ у Львівській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси