(ВІДЕО) Прикордонники Львівщини виявили мотопароплан, яким, можливо, переміщували тютюнові вироби через кордон

НАЗАД
11 червня 2015 14:11

Сьогодні вночі прикордонники Львівщини неподалік  населених пунків Стоянці та Санники Мостиського району Львівської області, в результаті пошукових заходів, виявили вантажний автомобіль марки &

Сьогодні вночі прикордонники Львівщини неподалік  населених пунків Стоянці та Санники Мостиського району Львівської області, в результаті пошукових заходів, виявили вантажний автомобіль марки «Мерседес Бенц» під керуванням громадянина України.

В цьому транспортному засобі знаходився малогабаритний літальний апарат (типу – мотопароплан), з GPS-навігатором. Документи на мотопароплан та дозвіл на проведення польотів були відсутні. За результатами проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що даний літальний апарат, можливо, використовувався для протиправної діяльності на українсько-польському державному кордоні, а саме - для  переміщення тютюнових виробів із України в Республіку Польща з порушенням повітряного простору України.

По даному факту на УСБУ у Львівській області направлено письмове повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 14 (підготовка  до злочину) та ст. 334 ККУ (порушення правил міжнародних польотів).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси