(ВІДЕО) Прикордонники Краматорського загону неподалік лінії розмежування у зоні АТО виявили тайник з боєприпасами

НАЗАД
03 березня 2016 16:57

Тайник зі зброєю виявили прикордонники Краматорського загону учора неподалік лінії розмежування у зоні АТО. Інформацію про місце, де може бути сховок, здо

Тайник зі зброєю виявили прикордонники Краматорського загону учора неподалік лінії розмежування у зоні АТО. Інформацію про місце, де може бути сховок, здобули співробітники оперативного підрозділу.

Аби перевірити отриману інформацію, прикордонники оглянули прилеглу до н.п Петрівка, що в Донецькій області, територію. Невдовзі на околиці населеного пункту схрон з боєприпасами знайшли на території покинутої ферми. Він був прикиданий соломою. В ньому знаходилися патрони різного калібру, декілька снарядів, протипіхотна міна, гранати ВОГ-25 та РГД-5, а також 3,5 кг алюмінієвої пудри для виготовлення вибухових речовин.  

Співробітники Держприкордонслужби відразу поінформували взаємодіючі правоохоронні органи та представників ДСНС. До прибуття групи розмінування прикордонники організували охорону будівлі, в якій знаходився сховок. Наразі відбувається вилучення та підрахунок знайденого.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси