(ВІДЕО) Правоохоронці викрили та дискредитували «наркопотік» із-за кордону на територію України

НАЗАД
04 лютого 2016 18:40

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Державної прикордонної служби України  спільно з представниками  Національної поліції&am

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Державної прикордонної служби України  спільно з представниками  Національної поліції  у результаті проведених комплексних заходів з протидії злочинній діяльності викрили та затримали наркокур’єрів і дискредитували «маршрути» постачання особливо небезпечних наркотичних речовин із-за кордону.

Під час слідчих дій було встановлено, що наркотичні речовини  надходили у поштових відправленнях із-за кордону, вже на території України їх отримували одні з учасників злочинного угруповання, а далі «наркопакунки» розповсюджували по території України.

Щоб викрити причетних до даного виду незаконної діяльності осіб оперативники прикордонного відомства використали сучасні технологічні засоби, що дозволили прослідкувати за шляхами переміщення наркотиків, виявити місця подальшої реалізації та дискредитувати їх.

Як результат, сьогодні в результаті проведення спільною оперативною групою комплексу заходів було задокументовано, як двоє громадян України отримували черговий поштовий «переказ» у м. Харків. При затриманні у них вилучено  особливо небезпечні  наркотичні засоби.

Наразі слідчі дії тривають.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси