(ВІДЕО) Понад 600 осіб вже виявили бажання взяти участь в конкурсі «Нове обличчя кордону»

НАЗАД
15 березня 2018 09:52

Сьогодні вже понад 600 осіб подали заявки на участь в конкурсі Держприкордонслужби на зайняття посад в рамках проекту «Нове обличчя кордону». Зокрема, триває набір в прикордонні підрозділи «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська», що на Львівщині, та Окремого кон

Сьогодні вже понад 600 осіб подали заявки на участь в конкурсі Держприкордонслужби на зайняття посад в рамках проекту «Нове обличчя кордону», 65% з яких цивільна молодь. Зокрема, зараз триває набір в прикордонні підрозділи «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська», що на Львівщині, та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

З 1 лютого по 30 квітня поточного року всі бажаючі поповнити ряди прикордонників мають можливість ознайомитися з деталями конкурсу та  заповнити анкету за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/. Електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою проекту без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

Невдовзі розпочнуться набори в інші прикордонні підрозділи у Волинській та Львівській областях, а також в аеропортах Одеси, Харкова та Дніпра.

Нагадаємо, що конкурс вже традиційно проводиться, як серед цивільної молоді – на посади сержантського складу, так і серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу.

Професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспективу кар’єрного зростання, гідний рівень грошового забезпечення та соціальний захист, якісне медичне обслуговування – саме це гарантовано отримає кожний, хто пройде зазначений відбір. Відмітимо, що рівень грошового забезпечення відібраних конкурсантів становитиме не нижче 9 тисяч гривень.

Проект проходить за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції. Іноземні експерти допомагають впроваджувати кращі світові стандарти відбору та навчання персоналу, а також є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу «Нове обличчя кордону».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси