(ВІДЕО) «Подаруй дитині казку на кордоні». Акція в ніч на 19 грудня пройшла в столичних аеропортах

НАЗАД
19 грудня 2017 10:52

Протягом року усі малюки чекають цього зимового чарівного свята - дня Святого Миколая Чудотворця.

Протягом року усі малюки чекають цього зимового чарівного свята - дня Святого Миколая Чудотворця. Саме в ніч з 18 на 19 грудня він кладе під подушку усім слухняним діткам подарунки.

У цю ніч прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» «допомагали» Святому Миколаю та влаштували справжнє святкове дійство відразу на держкордоні.

 Акція «Подаруй дитині казку на кордоні» пройшла на території усіх столичних летовищ. Дітлахи, котрі прибували в Україну в цю ніч, отримували від прикордонників пакуночки з солодощами та вітальні листівки.

Натомість за подарунки діти декламували віршики, розповідали, що були слухняними протягом року та гарно навчались. Найменші просто радували усмішкою усіх оточуючих. А одна маленька пасажирка після вручення їй солодощів навіть подарувала прикордонниці свою найулюбленішу іграшку. Батьки, які супроводжували своїх чад під час подорожі, висловлювали слова вдячності прикордонникам та бажали легкої вдачі у нелегкій професії. 

Також прикордонники не оминули увагою одного з бійців батальйону «Київська Русь» Дмитра Котова, котрий вчора надвечір тільки-но повернувся із США після протезування і реабілітації. Річ в тім, що у 2016 році чоловік отримав тяжке мінне поранення та лишився без обох кінцівок. Та український боєць не втрачав віри, і вже в жовтні 2017-го Дмитро разом із побратимами взяв участь у надзвичайно популярному міжнародному змаганні ветеранів бойових дій - марафоні морської піхоти США.

Прикордонники першими привітали після довготривалого лікування Дмитра на українській землі. І як годиться в переддень Святого Миколая, опікуна всіх воїнів, вручили йому пакуночок з солодощами та квіти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси