(ВІДЕО) Нова автомобільна техніка продовжує посилювати прикордонні підрозділи

НАЗАД
24 червня 2015 12:44

З території мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби, що у Києві,  до підрозділів охорони державного кордону вирушила чергова партія автомобільної техніки. Дві колони, а це –

Сьогодні з території мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби, що у Києві, до підрозділів охорони державного кордону вирушила чергова партія автомобільної техніки. Дві колони, а це – понад 70 одиниць техніки, переважно складалися з автомобілів підвищеної прохідності та мікроавтобусів "Фольксваген". До підрозділів кордону автомобілі також повезли генератори, автономні печі та інше обладнання. 

Дані технічні засоби були отримані за рахунок закупівлі за бюджетні кошти, а також в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги. Наразі відбувається технічне переоснащення охоронців кордону: на заміну старої та неекономічної техніки приходять нові, сучасні автомобілі.

Транспортні засоби використовуватимуться на всіх ділянках кордону. Зокрема вони надійдуть на українсько-російський кордон та в підрозділи, військовослужбовці яких виконують завдання в зоні проведення АТО.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси