(ВІДЕО) Народні депутати України: обсяг виконаних робіт з інженерного облаштування кордону відповідає національним інтересам країни

НАЗАД
22 серпня 2016 11:52

21 серпня народні депутати України Андрій Тетерук, Віталій Корчик, Ірина Єфремова та Олег Петренко проінспектували хід будівельних робіт на кордоні з Росією у Харківській області. Також на цій ділянці українсько-російського кордону працювала група офіцері

21 серпня народні депутати України Андрій Тетерук, Віталій Корчик, Ірина Єфремова та Олег Петренко проінспектували хід будівельних робіт на кордоні з Росією у Харківській області. Також на цій ділянці українсько-російського кордону працювала група офіцерів Адміністрації Державної прикордонної служби України, які надали парламентарям усю необхідну інформацію про стан інженерного облаштування та показали хід реалізації Проекту безпосередньо на кордоні.

Візит народних обранців розпочався із відвідування відділу прикордонної служби «Дергачі», де було презентовано інтегровану систему охорони державного кордону. Також прикордонники продемонстрували групі депутатів можливості оптико-електронної системи спостереження в приміщенні центру управління службою. Ознайомлюючись з ділянкою державного кордону, представники групи Народних депутатів України проінспектували поточний стан робіт з облаштування кордону та можливості новітніх технічних засобів, які використовуються в охороні кордону.

У ході візиту народні обранці також відвідали пункт пропуску «Гоптівка», де провели бесіду з представником компанії, яка проводить налаштування та тестує оптико-електронну систему охорони кордону.

Підсумовуючи візит, народні депутати України провели брифінг для ЗМІ під час якого парламентарі зазначили, що обсяг виконаних робіт відповідає національним інтересам країни.

Крім того народні депутати наголосили, що вивчатимуть це питання в комплексі – не лише в контексті фінансування, яке необхідне для завершення проекту, але й законодавчого врегулювання обладнання державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси