(ВІДЕО) Національна збірна України на «Іграх Нескорених» завоювала 14 медалей та повернулась додому

НАЗАД
02 жовтня 2017 17:14

29 вересня в канадському місті Торонто завершилися міжнародні спортивні змагання Invictus Games, участь у яких брали військовослужбовці й ветерани бойових дій з інвалідністю, набутою під час виконання службових обов’язків.

29 вересня в канадському місті Торонто завершилися міжнародні спортивні змагання Invictus Games, участь у яких брали військовослужбовці й ветерани бойових дій з інвалідністю, набутою під час виконання службових обов’язків. У паралімпійських змаганнях, заснованих у 2014-му принцем Гаррі, цього року вперше брала участь українська збірна.

До складу нашої команди увійшли 28 спортсменів, 17 з них – представники органів внутрішніх справ: гвардійці, поліцейські, а також прикордонник Віктор Шинкарук, який попри мінно-вибухове осколкове поранення ноги, отримане  у 2014 на Луганщині, і далі продовжує службу у Держприкордонслужбі та активно займається спортом.

Наші нескорені змагалися у шести видах спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе. Українська збірна виборола 14 медалей: 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових.

Сьогодні українська збірна повернулась додому. В аеропорту «Бориспіль» тріумфаторів зустрічали друзі, родичі, близькі й просто вболівальники. Першими на рідній землі спортсменів привітали прикордонники ОКПП «Київ», а Віктора Шинкарука дівчата-прикордонниці особисто нагородили колегу квітами та поцілунками.

Крім того представники Федерації стронгменів України, Василь Вірастюк, Віталій Міхеєв та інші, вручили нескореним героям власні медалі переможців. Адже учасники Invictus Games справжні чемпіони! Вони перемогли не лише на змаганнях, а в першу чергу самих себе!

Пишаємося нашими незламними бійцями та бажаємо нових перемог!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси