(ВІДЕО) На Закарпатті прикордонники викрили за допомогою безпілотника спробу контрабанди 5200 пачок сигарет

НАЗАД
13 квiтня 2016 10:30

Держприкордонслужба активно застосовує безпілотні літальні апарати, що з’явилися у відомстві на озброєнні. Використання в охороні державного кордону новітніх технічних засобів підтверджує свою до

Держприкордонслужба активно застосовує безпілотні літальні апарати, що з’явилися у відомстві на озброєнні. Використання в охороні державного кордону новітніх технічних засобів підтверджує свою доцільність та дозволяє діяти на упередження. Малі літальні апарати допомагають оперативно реагувати на всі протиправні дії, в тому числі пов’язані з незаконним переміщенням товарів.

Так, учора  на ділянці Мукачівського загону прикордонники відділу «Лужанка» під час чергового використання безпілотника зафіксували спробу переправлення тютюнової контрабанди.  Порушників літальний апарат «помітив» ще на підступах до українсько-угорського кордону. Інформацію відразу ж передали групі реагування. Висунувшись на місце події, вже за декілька хвилин, прикордонники виявили 10 пакунків, в яких було 5200 пачок тютюнових виробів, замотаних у чорні поліетиленові пакети. Самі порушники з’ясувавши, що їх викрили, вдалися до втечі. Наразі їх розшукують.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси