(ВІДЕО) На Волині прикордонники затримали Ан-2, який, можливо, використовували для протиправної діяльності

НАЗАД
14 червня 2016 16:49

Учора в рамках проведення заходів з протидії протиправній діяльності, пов’язаної з незаконним переміщенням тютюнових виробів через державний кор

Учора в рамках проведення заходів з протидії протиправній діяльності, пов’язаної з незаконним переміщенням тютюнових виробів через державний кордон України до Республіки Польща з використанням  літальних апаратів прикордонники Луцького загону за попередньо отриманою оперативною інформацією виявили літальний апарат типу «АН-2». Про даний факт було проінформовано співробітників СБУ.

Так, увечері в результаті проведених правоохоронцями заходів було встановлено місце знаходження літака. Він був прихований в лісовому масиві на північно-східній околиці села Кашівка Ковельського району Волинської області за 55 кілометрів від державного кордону.

На даний час проводяться невідкладні оперативно-слідчі розшукові дії щодо встановлення всіх обставин можливого використання вказаного літального апарату до незаконного переміщення осіб, товарів та вантажів через ДКУ, а також встановлення інших можливо причетних осіб до організації вищезазначеної протиправної діяльності. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси