(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники затримали «ВАЗ» з косметикою та шкірою

НАЗАД
28 листопада 2015 12:10

Автомобіль «ВАЗ» української реєстрації з вантажем товарів народного споживання затримали учора неподалік від кордону з Росією військовослужбовці відділу «Велика Писарівка&

Автомобіль «ВАЗ» української реєстрації з вантажем товарів народного споживання затримали учора неподалік від кордону з Росією військовослужбовці відділу «Велика Писарівка» Сумського загону.

Прикордонний патруль зупинив автівку з двома громадянами України у ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність на околиці населеного пункту Братениця Великописарівського району. Під час огляду охоронці кордону виявили вантаж товарів народного споживання. Зокрема в автомобілі знаходилися 9 картонних ящиків з жіночою косметикою та парфумами, шкіра в рулонах, загальною кількістю 22 штуки. Будь-які товаро-супровідні документи на вантаж у чоловіків були відсутні.

У ході з’ясування обставин правопорушення, водій транспортного засобу пояснив правоохоронцям, що даний намагався незаконно перемістити з території Росії поза встановленими пунктами пропуску.

Наразі на водія та пасажира складені відповідні адміністративні матеріали. Транспортний засіб та вантаж встановленим порядом буде передано працівникам фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси