(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники затримали гусеничний тягач, завантажений 1,5 тоннами спирту

НАЗАД
21 березня 2016 10:20

На кордоні з Росією в Білопільському районі Сумської області прикордонники виявили та затримали гусеничний тягач з вантажем спирту.

На кордоні з Росією в Білопільському районі Сумської області прикордонники виявили та затримали гусеничний тягач з вантажем спирту.

Інформацію про можливу протиправну діяльність здобули оперативні співробітники прикордонного відомства. У ході її реалізації прикордонний патруль за допомогою приладу тепловізійного спостереження виявив транспортний засіб підвищеної прохідності. Рух гусеничного транспорту було зафіксовано на напрямку між російським населеним пунктом Тьоткіно та українським Іскрисківщина. З метою недопущення протиправної діяльності правоохоронці негайно вибули на вказаний напрямок, де виявили та затримали гусеничний тягач. Правопорушники, скоріш за все, помітивши прикордонників, залишили транспортер та втекли у невідомому напрямку.

У вантажному відділенні тягача правоохоронці виявили п’ятилітрові каністри зі спиртом, загальний об’єм якого склав понад 1500 літрів, та механічну коробку передач до транспортного засобу.

Гусеничний тягач разом з вантажем передано працівникам фіскальної служби. Наразі охоронці кордону проводять заходи щодо пошуку осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси