(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники затримали автомобілі з тонною скумбрії, з тюками одягу та громадянина, який ніс цукор до Росії

НАЗАД
04 жовтня 2015 12:06

Учора в результаті патрулювання прикордонники Сумського загону виявили у контрольованих прикордонних районах та затримали під час незаконного переміщення через кордон порушників з товарами народного спожив

Учора в результаті патрулювання прикордонники Сумського загону виявили у контрольованих прикордонних районах та затримали під час незаконного переміщення через кордон порушників з товарами народного споживання. Так, військовослужбовці мобільної прикордонної застави «Суми» в ході несення служби в районі н.п. Ямпіль зупинили на одному з контрольних постів автомобіль «ГАЗ» під керуванням нашого співвітчизника. У транспортному засобі чоловік перевозив 45 ящиків зі свіжомороженою рибою «Скумбрія атлантична» російського виробництва. Водій пояснив, що направляється до н.п. Шостка, при цьому у нього не було жодних документів на товар.

Вантаж риби, загальна вага якої склала близько 1 тонни, встановленим порядком передано працівникам Державної фіскальної служби.

Ще один автомобіль з вантажем товарів народного споживання затримали учора на кордоні з Росією військовослужбовці цього ж загону відділу «Свеса». Під час перевірки держрубежу прикордонний патруль на напрямку між російським населеним пунктом Хінель та українським Марчихіна-Буда помітив автомобіль «УАЗ» без номерних знаків.  В ході огляду транспортного засобу прикордонники виявили 5 тюків з одягом.

Транспортний засіб разом з вантажем встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. Наразі охоронці кордону проводять заходи щодо встановлення кола осіб, які причетні до протиправної діяльності.

Також учора на ділянці відділу «Нова Слобода» Сумського загону прикордонники затримали громадянина України з вантажем цукру. Охоронці кордону зупинили чоловіка за кількадесят метрів від держрубежу між українським населеним пунктом Дорошівка та російським Тьоткіно. Чоловік намагався перенести 3 мішки цукру загальною вагою 150 кілограмів до Росії.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 38-річного правопорушника складені адміністративні матеріали. Вантаж цукру встановленим порядком буде працівникам фіскальної служби.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси