(ВІДЕО) На Сумщині правоохоронці затримали автомобіль з дублянками та шубами турецького виробництва

НАЗАД
01 червня 2016 17:41

Спільна група у складі військовослужбовців відділу «Сопич» Сумського загону, працівників Національної поліції та Державної фіскальної

Спільна група у складі військовослужбовців відділу «Сопич» Сумського загону, працівників Національної поліції та Державної фіскальної служби, нещодавно в Глухівському районі, затримали вантажний автомобіль «Volvo» з дублянками та хутром.

У ході реалізації отриманої оперативної інформації про можливе незаконне переміщення в межах контрольованого прикордонного району товарів народного споживання, спільна група на автодорозі неподалік м. Глухів зупинила вантажний автомобіль української реєстрації під керуванням громадянина України.

Відповідно до товаро-супровідних документів транспортний засіб слідував з Росії до Румунії з вантажем паперу для офісної техніки загальною вагою 20 тон на суму майже 3,5 тисяч Євро.

Проте під час перевірки документів правоохоронці виявили підроблені відмітки про перетинання державного кордону України в пункті пропуску «Бачівськ» від 30 травня ц.р. на в’їзд в Україну. В подальшому з’ясувалося, що даний автомобіль фактично в’їхав на територію України добою раніше і порожнім.

У результаті  огляду транспортного засобу правоохоронці виявили понад сотню тюків з товарами турецького виробництва – шуби та дублянки в асортименті.

Наразі автомобіль разом з вантажем доставлений до одного з територіальних підрозділів фіскальної служби. Підрахунок та оцінка виявленого вантажу триває.

До компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси