(ВІДЕО) На Сумщині правоохоронці виявили понад 2000 літрів спирту

НАЗАД
07 травня 2016 11:11

Учора спільна міжвідомча група у складі прикордонників відділу «Юнаківка» Сумського загону та співробітників податкової поліції, на од

Учора спільна міжвідомча група у складі прикордонників відділу «Юнаківка» Сумського загону та співробітників податкової поліції, на одному з приватних помешкань н.п. Низи, що у Сумському районі, виявили  понад 2 тисячі літрів спирту.

Так у ході реалізації завчасно отриманої оперативними співробітниками прикордонного відомства інформації про можливе незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів, спільна група здійснила обшук житлового помешкання, яке належить 46-річному громадянину України.

За результатами обшуку помешкання, який здійснювався в рамках розслідування кримінального провадження та на підставі ухвали суду, правоохоронці виявили спирт в різних ємностях загальним об’ємом 2170 літрів, з них 1000 літрів чистого спирту етилового та  1170 літрів розбавленого спирту етилового готового для реалізації.

Наразі виявлений спирт вилучений встановленим порядком. Об’єктивним з’ясуванням обставин вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, займаються працівники фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси