(ВІДЕО) На Сумщині українець намагався перемістити через кордон вантаж м'ясної та молочної продукції

НАЗАД
20 липня 2016 15:53

На Сумщині прикордонники продовжують реалізовувати комплекс заходів щодо недопущення протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Одним із напрямків, де на сьогодні відмічаються спроби незаконного переміщення через держрубіж товарів народного с

На Сумщині прикордонники продовжують реалізовувати комплекс заходів щодо недопущення протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Одним із напрямків, де на сьогодні відмічаються спроби незаконного переміщення через держрубіж товарів народного споживання, залишається ділянка у Великописарівському районі, на якій прикордонники тільки за останню добу двічі запобігли протиправній діяльності.  

Так, у ході реалізації завчасно отриманої оперативними співробітниками Держприкордонслужби інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд виявив нашого співвітчизника, який намагався незаконно перемістити до сусідньої Росії пакунки з м’ясною та молочною продукцією. Його затримали в безпосередній близькості від кордону на напрямку між українським населеним пунктом Олександрівка та російським Заріччя-2, на березі р. Ворскла.

Товар встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби, а за спробу незаконного перетинання державного кордону України на правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси