(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники затримали браконьєрів

НАЗАД
13 квiтня 2017 15:17

Сьогодні зранку прикордонники відділу «Юнаківка» Сумського загону разом з оперативними співробітниками Держприкордонслужби в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» та профілактичних заходів «Нерест» затримали трьох пору

Сьогодні зранку прикордонники відділу «Юнаківка» Сумського загону разом з оперативними співробітниками Держприкордонслужби в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» та профілактичних заходів «Нерест» затримали трьох порушників прикордонного режиму, які здійснювали незаконний вилов риби.

У ході реалізації завчасно отриманої оперативної інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд неподалік від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Олексіївка, що на Сумщині, та російським Троїцьке на узбережжі ставка «Золотарівка» зупинив автомобіль «ВАЗ» української реєстрації. В транспортному засобі знаходилися троє громадян України, двоє з яких не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу.

У ході огляду автомобіля охоронці кордону виявили гумовий човен, 29 заборонених знарядь для лову риби та близько 30 кілограмів різноманітної риби. Чоловіки зізналися правоохоронцям у незаконному вилові риби. 

Про даний факт прикордонники повідомили працівників рибохорони. Водні біоресурсів, човен та знаряддя лову вилучені встановленим порядком. На всіх правопорушників складені адміністративні протоколи.

Наразі чоловіки доставлені до прикордонного підрозділу для складання адміністративних матеріалів за ст. 202 (порушення прикордонного режиму або режиму в пунктах пропуску через державний кордон України). Крім цього, до компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси