(ВІДЕО) На Сумщині оперативні співробітники Держприкордонслужби запобігли незаконному обігу в прикордонні наркотичних речовин

НАЗАД
01 липня 2017 12:06

В Сумському районі оперативні співробітники Держприкордонслужби України спільно з представниками Національної поліції запобігли незаконному обігу в прикордонні Сумщини наркотичних речовин.

Сьогодні в Сумському районі оперативні співробітники Держприкордонслужби України спільно з представниками Національної поліції запобігли незаконному обігу в прикордонні Сумщини наркотичних речовин.

У ході реалізації отриманої оперативниками прикордонного відомства інформації про можливе незаконне виробництво та зберігання наркотичної речовини, спільна міжвідомча група на околиці населеного пункту Кіндратівка затримала громадянина України. Під час огляду особистих речей 24-річного чоловіка правоохоронці виявили паперові згортки з вмістом речовини рослинного походження – попередньо марихуана, загальною вагою біля 400 грамів та грибами загальною вагою біля 500 грамів, які скоріш за все містять в собі галюциногенні речовини.

Наразі виявлені рослинні речовини вилучені встановленим порядком для проведення експертизи.

Взаємодіючими правоохоронними органами проводяться невідкладні оперативно-слідчі дії з метою встановлення всіх обставин припиненого кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси