(ВІДЕО) На понад 1 мільйон гривень контрабандного спирту виявили прикордонники на Одещині

НАЗАД
08 жовтня 2015 09:19

Співробітники Держприкордонслужба України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують вживати комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльн

Співробітники Держприкордонслужба України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують вживати комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні, в томі числі виявлення місць накопичення та зберігання контрабандної продукції.

Нагадаємо, що вчора військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками СБУ затримали порушника, який перевозив контрабандний спирт. У ході огляду мікроавтобуса «Фольксваген» молдовської реєстрації в салоні виявлено близько 40 каністр зі спиртом загальним об’ємом 800 літрів, вартість якого майже 100 тисяч гривень. Документів на вантаж у 39-річного громадянина Молдови, власника мікроавтобуса, не було.

Тому з метою виявлення можливих місць накопичення даної продукції в районі, де був затриманий автомобіль з контрабандою, правоохоронці розпочали спільну операцію,  яка згодом дала позитивний результат.

У ході проведення подальших оперативних заходів співробітники Котовського загону Держприкордонслужби та Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБ України в Одеській області в населеному пункті Муратово Великомихайлівського району виявили місце накопичення підакцизних товарів.

Під час проведеного огляду виявлено 200 каністр по 20 літрів та 16 пластмасових бочок по 230 літрів зі спиртом.  Загальна кількість контрабандної продукції  7 тис. 680 літрів, попередня сума оцінки якого –  921 тис. 600 грн.

Виявлений контрафактний спирт вилучено встановленим порядком та передано представникам Білгород – Дністровської ОДПІ ДФС в Одеській обл.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси