(ВІДЕО) На Одещині викрили підпільний цех, де 12 в’єтнамців шили одяг під марками відомих брендів

НАЗАД
28 квiтня 2016 13:52

Сьогодні на Одещині військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії із співробітниками прокуратури викрили черговий раз підпільний цех з виробництва контрафактної продукції, на якому працювали незаконні

Сьогодні на Одещині військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії із співробітниками прокуратури та міграційної служби викрили черговий раз підпільний цех з виробництва контрафактної продукції, на якому працювали незаконні мігранти.

Так, в результаті тривалих заходів, проведених оперативними співробітниками Одеського прикордонного загону щодо недопущення протиправної діяльності, а саме незаконного виробництва товарів народного споживання і їх подальшої реалізації, було викрито підпільне виробництво.

У ході обшуку приміщення, який здійснювався в рамках кримінального провадження, були виявлені 12 громадян В’єтнаму без документів, які займалися пошиттям різної продукції під марками відомих брендів. Також було знайдено 27 одиниць швейного обладнання та заготовки для пошиття.

В даний час виявлених мігрантів передано представникам Державної міграційної служби України для з’ясування підстав законності їх перебування на території України. Тривають слідчі дії, а також встановлюються особи, причетні до даного правопорушення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси