(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці викрили місце накопичення та виготовлення контрафактного алкоголю

НАЗАД
10 червня 2016 10:21

В рамках проведення заходів «Кордон – 2016» оперативними співробітниками Білгород-Дністровського загону було здобуто інформацію щодо виготовлення в приватному помешканні місце

В рамках проведення заходів «Кордон – 2016» оперативними співробітниками Білгород-Дністровського загону було здобуто інформацію щодо виготовлення в приватному помешканні місцевого мешканця с.Кучурган контрафактних спиртних напоїв.

В рамках Кримінального провадження спільна міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби та Національної поліції здійснила обшук приватного помешкання у с.Кучурган. Як результат, правоохоронці виявили близько 1000 літрів спирту, понад 500 пляшок контрафактного алкоголю, компоненти для виготовлення коньяку, а також значну кількість тари, етикеток та пакувальної продукції.

Виявлена контрабандна продукція вилучена встановленим порядком. Наразі проводяться перевірочні заходи.

Нагадаємо, що це вже не перший впродовж цього року випадок виявлення контрафактного спирту та алкогольної продукції прикордонниками Білгород-Дністровського загону. З початку року прикордонники як самостійно, так і у взаємодії з іншими правоохоронними органами у 7 випадках виявили понад 17 тисяч літрів спирту та близько 300 літрів готової продукції.

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси